Posicionamiento web y Alta en buscadores
CAVATAP
Productes per la elaboració i embalatge de vins i caves Dimarts, 29 de Novembre de 2022 | A A A
Notícies d'interès
13-02-2017 # Bottles and Packaging Store - nova botiga online

Volem oferir una eina de venda de manera més còmoda, àgil i ràpida, complimentada per tota la informació que exponem dels nostres productes. Botiga online especialitzada en productes per la elaboració, l`embotellat i l`embalatge, dirigida a elaboradors de vins tranquils i espumosos, destil.lats, cerveses, olis i conserves. ___________________________________________ Queremos ofrecer una herramienta de venta de manera más cómoda, ágil y rápida, cumplimentada por toda la información que exponemos de nuestros productos. Tienda online especializada en productos para la elaboración, el embotellado y el embalaje, dirigida a elaboradores de vinos tranquilos y espumosos, destilados, cervezas, aceites y conservas. www.bottlesandpackagingstore.com hola@bottlesandpackagingstore.com www.facebook.com/bottlesandpackagingstore.com

Més informació...
25-10-2007 # Vitilevure Quartz, un nou llevat per donar un punt de diferenciació al cava

Des de finals d`agost la Station Oenotecnique de la Champagne ha tret al mercat el nou llevat Vitilveure Quartz, aquest llevat es dota d`unes característiques tant fermentatives com organolèptiques úniques. 
Després de varis anys de proba en varies bodegues de la Champagne, aquest llevat va cridar l`atenció al tractar-se d`un llevat que s`adapta sense problemes a alts graus alcoholics i per ésser un gran consumidor de fructosa. Veient aquestes característiques, l`equip de la SOEC va decidir llençar al mercat aquesta soca de llevat.


Més informació...
Pujar
Pol. Ind. Can Ferrer II C/ Alemania, 3. 08770 - Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)
Tel. (+34) 93 891 20 52 - Fax. (+34) 93 818 32 96 | Avís legal
Disseny Web | Manteniment informàtic | Alta en buscadors | Posicionament web | Mantenimiento informático