Posicionamiento web y Alta en buscadores
CAVATAP
Productes per la elaboraciķ i embalatge de vins i caves Diumenge, 16 de Maig de 2021 | A A ASubertap SA, enclavada a la comarca de l`Empordà, zona històricament vinculada al suro, neix com a fusió de dues empreses de centenària tradició a l`indústria del suro. Avui Subertap és una organització altament tecnificada, dotada d`un extens i capacitat equip humà que ofereix el màxim rigor professional a les arees científiques, tècniques, formatives i comercials. Totes aquestes característiques han convertit a Subertap en empresa líder en qualitat i servei.
Treballar amb el suro, ja desde la seva extracció, exigeix cuidados especials. Ja d`entrada, s`ha sotmetre`s a partir del sac, a un esmerat procés de cura natural. Segueix l`emmagatzematge a cel obert, cura biofísica, estància a la cava, perforació i conformat dels taps. Tot aquest procés s`ha de fer amb l`atenció necessària, amb els apropiats mètodes d`investigació i assaigs corresponents, en laboratoris específicament apropiats pel control de tots els paràmetres que ens assegurin l`òptima resposta dels taps durant la seva funció de conservació, cura i millora dels vins. Subertap es preocupa de la dotació i utilització de tots els sistemes de control de manufactura, qualitat i acabat dels seus taps siguin de la qualitat que siguin. Els adequats controls de qualitat asseguren òptimes prestacions dels seus acabats, permetent una adequada atenció postvenda i seguiment del seu comportament fins al final de la seva funció.
Cavatap, juntament amb l`assessorament tècnic de Subertap, els aconsellarà sobre l`elecció del tap per cada un dels seus productes i també sobre la seva pertinent utilització.

Pujar
Pol. Ind. Can Ferrer II C/ Alemania, 3. 08770 - Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)
Tel. (+34) 93 891 20 52 - Fax. (+34) 93 818 32 96 | Avís legal
Disseny Web | Manteniment informātic | Alta en buscadors | Posicionament web | Mantenimiento informatico