Posicionamiento web y Alta en buscadores
CAVATAP
Productes per la elaboració i embalatge de vins i caves Dimarts, 29 de Novembre de 2022 | A A A
                                            
Desde la data de la  fundació de Tonnellerie Mercier el 1960 per part de Francis Mercier, la toneleria no ha deixat mai d’evolucionar. Actualment, és el seu fill, Frédéric Mercier qui supervisa i garantitza la qualitat de les barriques i les cubes troncocòniques que es fabriquen a Barbezieux, una petita localitat entre Cognac i Burdeus.
Totes les barriques Mercier es fabriquen a partir de roure provinent dels millors boscos francesos d’Orne, Limousin, Allier, Nièvre i Vosges. El bosc de roure productiu es descomposa en dues grans families : el roure sésil (Quercus sessiliflora) i el roure pedunculat (Quercus pedunculata). D’aquests boscos es fa una selecció rigurosa i un assecat d’almenys 20 mesos a l’aire lliure, que garantitzen una matèria primera d’immillorable qualitat.
                                        

La selecció de la variant de roure i del torrat de la barrica, la realitzen amb rigor i precissió els nostres mestres tonelers seguint les indicacions del client. Amb aquesta comunicació s’aconsegueix una interacció final entre el roure de la barrica i el vi del client que fa que s’obtingui un resultat final de gran qualitat. Degustacions i estudis conjunts permeten l’elaboració dels vins segons les exigències dels nostres clients.
                                
Pujar
Pol. Ind. Can Ferrer II C/ Alemania, 3. 08770 - Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)
Tel. (+34) 93 891 20 52 - Fax. (+34) 93 818 32 96 | Avís legal
Disseny Web | Manteniment informàtic | Alta en buscadors | Posicionament web | Mantenimiento informático