Posicionamiento web y Alta en buscadores
CAVATAP
Productes per la elaboració i embalatge de vins i caves Dimarts, 29 de Novembre de 2022 | A A A

La possibilitat de la personalització de càpsules de cava a partir de 10.000 unitats és una altre opció de la que disposen els clients.
Sempre es procura tenir la màxima cura de la impressió i de l’acabat de les càpsules passant nombrosos controls de qüalitat.
Diposem de l`opció de marcar les capsules tant en decoració (impressió similar a la flexografia que permet la impressio amb tots els color que es vulguin) com en termoimpresió per stamping aixi com els diferents tipus d’acabats: mats, brillants, metal.litzats, etc...
En el moment de la fabricació es pot escollir entre els diferents sistemes d’esquinçament:amb cinta (amb o sense puntejat),  amb un esquinçament puntejat i amb un esquinçament tipus "t".
Abans de la fabricació de qualsevol nova càpsula personalitzada, es fa un esbós en dues vistes per tal que el client pugui veure el resultat aproximat de la càpsula, i doni el vist i plau per la fabricació.
La càpsula de cava complexe està composada de dues làmines d’alumini, una a cada banda amb un composat de PE al mig de les dues lamines d’alumini. 
També hi ha la possibilitat de fer la càpsula en alumini de 30 i 40 micres.
En casos d’ampolles especials amb el coll més estret, el departament tècnic estudia l’ampolla i fabrica la càpsula amb les mides que més s’adapten a l’ampolla. 
Personalitzar una càpsula dona un toc de distinció a l`ampolla.

Pujar
Pol. Ind. Can Ferrer II C/ Alemania, 3. 08770 - Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)
Tel. (+34) 93 891 20 52 - Fax. (+34) 93 818 32 96 | Avís legal
Disseny Web | Manteniment informàtic | Alta en buscadors | Posicionament web | Mantenimiento informático